Over ons

Onze visie

Forel Consulting is ontstaan vanuit de wens om gedreven young professionals de broodnodige praktijkervaring te bieden naast het bestaande onderwijs. Hierdoor kunnen studerende young professionals hun theoretische kennis dienbaar maken aan het bedrijfsleven waarmee innovatie wordt aangejaagd.

Deze vroegtijdige duik in het bedrijfsleven zorgt er ook voor dat onze young professionals een breed arsenaal aan soft- en hard skills ontwikkelen. Hierdoor zijn zij beter in staat om bijvoorbeeld kansen te identificeren en draagvlak te creëren.

MARCEL SEIJNER

MARCEL SEIJNER

Marcel heeft jarenlang in het bedrijfsleven ervaring opgedaan als onder meer projectmanager, businessunit manager, werkvoorbereider, verkoopleider en hoofd PMO. Marcel is nu actief in dit vakgebied als docent bij de opleiding Technische Bedrijfskunde en als freelance consultant, trainer en examinator.

GERBEN NIEUWENHUIZE

GERBEN NIEUWENHUIZE

Gerben heeft technische en bedrijfskundige ervaring in diverse functies in vliegtuigonderhoud, kunststofverwerking en onderwijs. Gerben is oprecht betrokken, leergierig, nieuwsgierig, kennisgedreven en mensgericht. Operations management is Gerben's specialisme binnen Forel Consulting.

JOHN VAN DER STELT

JOHN VAN DER STELT

John is als ondernemer al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve ideeën, daarnaast is hij docent en coach bij de opleiding Technische bedrijfskunde. Binnen Forel Consulting acteert hij als managing consultant en operations manager.