Studenten

Forel Consulting is altijd op zoek naar ambitieuze en gedreven young professionals die gedurende hun studietijd als consultant aan de slag willen gaan. In de tijd dat je bij Forel Consulting werkzaam bent, zal je voor diverse klanten vraagstukken gaan oplossen. Deze vraagstukken zijn uitdagend en divers van aard, maar hebben juist raakvlak met jouw interesses vanuit je studie. Omdat wij willen dat je vliegend van start gaat, begeleiden en coachen we je hierbij. Dit doen we totdat je geen begeleiding meer nodig hebt en zelf alle rollen van consultant in de vingers hebt.

student in suit

Wat zoeken we in een junior Forel consultant?

Wij zoeken hoofdzakelijk HBO’ers die een technische en/of bedrijfskundige achtergrond hebben. Daarnaast zoeken wij mensen met de volgende karaktereigenschappen:

Zie jij jezelf terug in deze kenmerken? Dan zal je je bij Forel Consulting als een vis in het water voelen!

Wat bieden we een junior Forel consultant?

Allereerst bieden we je een marktconform salaris. We verwachten veel van je, en zijn daarom ook bereid om je daar goed voor te vergoeden. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een sterke persoonlijke groei door te maken. Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk omdat jij daardoor ook steeds topprestaties kan leveren. Samen met uitdagende projecten, bieden we onze consultants een lucratieve, leerzame, maar ook een hele leuke tijd bij Forel Consulting.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie kan op dit moment door het sturen van je CV + gedegen motivatie naar vliegendestart@forelconsulting.nl. Omdat we streng zijn met de selectie, verwachten we dat je ons verbaast met jouw motivatie. Dit mag geschreven of gefilmd zijn. Bij een positieve indruk nemen we contact met je op voor een gespreksronde waarin we verder kennis zullen maken.